Despre ReduceriRochii.ro

Site-ul ReduceriRochii.ro este o platformă online lansată în anul 2023 cu scopul de a face cunoscute vizitatorilor cele mai noi și in vogă modele de rochii, rochii de ocazie, rochii elegante, rochii domnisoara de onoare, rochii nunta, rochii lungi sau scurte și alte articole din sfera rochii.

Vrem să vă aducem la cunoștință că site-ul www.ReduceriRochii.ro NU este un magazin online, noi doar promovăm produsele magazinelor partenere din rețelele de marketing afiliat 2Performant și Profitshare

Cum cumpăr produsele de pe www.ReduceriRochii.ro? Este foarte simplu: pentru a cumpăra produsul dorit nu trebuie decât să apăsați pe butonul de sub/lângă poza de produs ca cea de mai jos:

După ce veți apăsa pe butonul de sub/langa poza de produs, veți fi redirecționați către magazinul care comercializează acel produs și în continuare veți parcurge pașii obișnuiți pentru adăugarea produsului în coșul de cumpărături. Site-ul ReduceriRochii.ro NU își asumă eventuale modificări de preț de la data publicării produsului pe site.

Dacă aveți nelămuriri, doriți colaborare cu site-ul nostru sau pentru alte detalii, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la adresa de email: [email protected]

Scroll to Top